boweco-logo-large

Laskutus

Laskutus

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

 

1. VERKKOLASKUT
Yrityksen nimi: Boweco Oy

Y-tunnus: 3010332-6

Operaattori: Maventa (003730103326)
Välittäjätunnus pankkiverkosta löhetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjatunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle


2. LASKUJEN VASTAANOTTO SÄHKÖPOSTITSE SKANNAUSPALVELUUN
Toivomme että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin pdf-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 30103326@scan.netvisor.fi


  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5 Mb.
  • Pdf-tiedostojen tulee olla aitoja pdf-dokumentteja (pdf-versio 1.3 tai uudempi).
  • Pdf-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan A4 (210×297 mm).
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä; a-z. A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoisemerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.
 

3. LASKUJEN VASTAANOTTO POSTITSE SKANNAUSPALVELUUN
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan jäljittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Boweco Oy
30103326

PL 100
80020 Kollektor Scan


  • Lähetäthän skannausosoitteeseen vain laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeämm’n lopputuloksen laskujen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.